Манчестър Юнайтед приема на Олд Трафорд  отбора на Нотингам Форест в

...
Манчестър Юнайтед приема на Олд Трафорд  отбора на Нотингам Форест в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Нотингам Форест, съставите

Манчестър Юнайтед приема на  " Олд Трафорд "   тима на Нотингам Форест в мач от 17-ия кръг на Висшата лига. Срещата е с начален час 22:00 и може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, а на Gong.bg ще проследим всичко най-интересно около конфликта.

" Червените дяволи " започнаха да навлизат в добър темп във Висшата лига, като тимът на Ерик загар Хаг има едвам една загуба в последните си 7 мача в шампионата. Манчестър Юнайтед ще желае да си обезпечи място в топ 4, а при победа през днешния ден ще е единствено на точка от зона Шампионска лига. Очаква се Лисандро Мартинес и Джейдън Санчо да не вземат присъединяване в срещата, до момента в който другият финалист в Катар - Рафаел Варан стартира като титуляр.

Нотингам Форест е на нежеланата 19-та позиция с едвам 13 точки, само че в случай че тимът на Стив Купър реализира победа през днешния ден, ще излезе от рисковата зона. Тимът е с най-лошото нахлуване - едвам 11 вкарани гола и втората най-лоша отбрана в лигата - 32 позволени попадения. Отборът ще би трябвало да покаже добра отбрана и бърз преход в офанзива, в случай че желае да си тръгне с точки от " Олд Трафорд ". Джулиан Бианконе, Шейку Куяте, Омар Ричардс, Дийн Хендерсън и Муса Ниакате са навън за срещата заради разнообразни травми.

Срещата дава обещание да е извънредно забавна, като последният конфликт сред тези два тима бе през 1999-та година, приключил с победа на Манчестър Юнайтед с 8:1.

22:00 часа / Манчестър Юнайтед - Нотингам Форест

Съставите на двата тима:

Манчестър Юнайтед: 1. Давид де Хеа, 29. Уан-Бисака, 19. Рафаел Варан, 23. Люк Шоу, 12. Маласия, 18. Каземиро, 14. Кристиан Ериксен, 21. Антони, 8. Бруно Фернандеш, 9. Антони Марсиал, 10. Маркъс Рашфорд

Старши треньор: Ерик загар Хаг

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР